Assurantiekantoor Schrage geeft advies aan particulieren en bedrijven op het gebied van verzekeringen. Deskundigheid, integriteit, persoonlijk contact bij u thuis of bij ons op kantoor en helderheid zijn hierbij onze drijfveren. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke situatie en welke verzekering het best bij u past tegen een zo scherp mogelijke premie. En op het moment dat u een keuze heeft gemaakt, dan handelen wij alles voor u af.

Onze dienstverlening houdt hiermee niet op, integendeel. Zo behartigen wij gedurende de gehele looptijd uw belangen en hebben wij periodiek contact met u om eventuele wijzigingen, die van invloed kunnen zijn op uw verzekeringspakket, door te nemen.
Wij nemen graag de tijd voor u… Bekijk voor meer informatie deze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Verzekeren is mensenwerk

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Assurantiekantoor Schrage combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen op (0594) 51 34 70. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Leek. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden.
Bij Assurantiekantoor Schrage krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis!

Kom daarom langs bij Assurantiekantoor Schrage voor een persoonlijk advies.

Tolberterstraat 71
9351 BD Leek
Telefoon: (0594) 51 34 70
Mobiel: 06-30507965
Fax: 0594-518544
E-mail: info@assurantiekantoorschrage.nl
KVK Nr 59248742
WFD Nr: 12004432

Wij zijn aangesloten bij

Route